Om os | Delicate
a
KONTAKT OS

Her kan du kontakte os.

+45 70 23 28 08 Delikate@delikate.dk
FOLLOW ME ON INSTAGRAM
Search
a
Hvem er vi

OM DELICATE

Eksotiske Delikatesser bedre kendt som Delicate, er et veletableret firma, som blev stiftet i 2003. Delicate startede som et lille virksomhed, der producerede tyrkiske specialiteter for både store og små arrangementer. Gennem årene er vi blevet Danmarks mest eftertragtede fødevarevirksomhed i detailhandel. Efterhånden som vi har udviklet os, har vi gjort et fremskridt i delicate som en helhed. Delicate har sat til måles, at vi ALTID vægter kvalitet fremfor kvantitet i forhold til produkter, hygiejne og råvarer. Dette er grunden til, at vi i dag leverer fødevarer såsom salater, tapas, pastasalater og morgenmadsprodukter til stort set alle supermarkeder, sygehuse, benzintanke mm. Se referencer for mere info. 

Vores

Vision

Eksotiske Delikatesser startede med en vision, at tilbyde sunde buffet retter til store- og små arrangementer i hele landet. Vores udvalg af mad blev opsummeret til sunde salater og hurtige måltidsløsninger. Efterspørgslen for sunde salater- og retter steg hurtigt og i takt med at markedet udviklede sig sundere, førte det os til en målrettet og fleksibel fremtid. Vores vision kom i sigte fra Danmark til flere dele af verden, hvor vi har sat et nyt mål – at kører et nyt bygningsprojekt hjem i år 2022. Den nye produktion finder sted i Greve med blot et areal på 5100 m2, hvilket er fem gange større end vores nuværende produktion. 

Herunder åbnes der et nyt produktionsfirma snarest i Finland, da vi nu udfører produktionen på et internationalt platform. Dermed har vi ændret vores firmanavn fra “Eksotiske Delikatesser” til “Delicate”. Ovenfornævnt udvikles Delicate samt kvaliteten, dermed åbnes der snart en økologisk afdeling, hvor bæredygtige fødevarer bliver prioriteret med nye økologiske produkter.

Vores

Mission

 

Vores mission har altid været, at give kunderne et sundt alternativ. Dette vil fører til den bedste smag, da vi anvender friske og kvalitetsrige råvarer. Mest af alt tager vi hånd om hygiejnen og tilbereder maden med kærlighed. Trivslen på arbejdspladsen er optimalt, hvor de udøver den bedste service og et godt sammenhold, hvilket har været et af de store mål. 

Hvorfor skal du

Vælge os!

Vi garanterer jer altid de bedste og sundeste delikatesser på markedet.Vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten af råvarerne, da vi vil give den bedste oplevelse for vores kunder.Delicate vil være en del af kundernes hverdag og fremvise kvaliteten gennem vores friske salater.  

Hvad gør vi

For vores kunder!

Hos Delicate er vi problemløsende og hjælpsomme, og vi yder altid den bedste service for vores kunder. Vi sørger for de altid får topkvalitets produkter, og sikrer os at kunden altid er tilfreds. Hvis kunden får en misfornøjet oplevelse, er vi som team klar til at tage hånd om problemet og hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på følgende kontaktmuligheder her.